Sport en spel

Op deze pagina een aantal foto’s over snelle en/of spectaculaire sporten en hobby’s. Er is vooral veel aandacht geschonken aan watersport. Deze rubriek zal nog gaan groeien. Klik op de foto om de pagina te bekijken. Veel plezier….

Ligfietsen

Aangezien mijn vrouw en ik helemaal weg zijn van ligfietsen, is hier een serie met wat foto’s met daarop de ligfietsen, dit zijn Flevobike Greenmachines .…Deze hebben wij in 2012 aangeschaft bij Ligfietscentrum Brielle, en we hebben met veel plezier en zonder zadelpijn al heel wat kilometers weggetrapt. Dit zullen er in de loop van tijd steeds meer worden. En dus ook meer foto’s..

De foto’s.

Juffers en libellen

Er is weer een categorie klaar, de juffers en libellen. De foto’s zijn merendeels gemaakt in eigen tuin. Allen gemaakt met 150mm macrolens, met 2x convertor en flitser voor de korte sluitertijd. Scherpstelling is altijd handmatig.

De foto’s

De slideshow

Dieren-reptielen is bijgewerkt

De pagina reptielen, de submap van de pagina dieren is bijgewerkt…
De meeste van deze foto’s zijn gemaakt met een 150mm macrolens, een 2x convertor en een flitser om ervoor te zorgen dat de sluitertijd kort is.

Zwartgroene pijlgifkikkerDe zwartgroene pijlgifkikker.

 

Gebouwen

Als je regelmatig fotografeert merk je vanzelf dat je anders naar dingen gaat kijken. Zoals bijvoorbeeld gebouwen en bouwwerken. Als de zon er niet goed op staat zijn het vaak lelijke dingen maar staat de zon er wel goed op komt het gebouw tot leven. Tegenwoordig wordt er heel veel met glas gedaan in diverse kleuren en  vaak ook nog een beetje spiegelend. Daar kun je leuk gebruik van maken door objecten of andere gebouwen te spiegelen in het glas.

Op de pagina gebouwen en bouwwerken geef ik mijn kijk weer op de alledaagse omgeving. Veel plezier…