Vakantie Weert

In juni zijn we uiteraard weer op vakantie geweest, deze keer naar Weert (L). Zoals jullie ondertussen wel zullen weten gaat onze voorkeur uit naar natuur en het fotograferen ervan. Zo ook deze keer. Het zijn bij elkaar veel foto’s geworden en moeilijk te kiezen dus ik heb de slideshow in 4 stukken verdeeld:
Klik hier om deel 1 te zien,
Klik hier om deel 2 te zien,
Klik hier om deel 3 te zien,
Klik hier om deel 4 te zien.

Ridderkerk op z’n mooist

We gaan regelmatig een rondje wandelen in Ridderkerk. Vaak is dat door de Gorzen, Crezeepolder  en Oosterpark. Een enkele keer gaan we naar het Waalbos dat steeds meer vorm begint te krijgen. Maar waar dan ook, de camera gaat altijd mee en we schieten dan ook vele plaatjes. En die kun je hier bekijken. Of klik op de foto…

Vakantie Schin op Geul

schin op geul heuvels limburg

Eind mei zijn we op vakantie geweest naar Schin op Geul. Enkele weken na onze vakantie was de grote overstroming in Limburg en vond ik het niet gepast mijn foto’s te plaatsen. Echter wil men daar weer dat de toerist zo snel mogelijk  terug komt dus heb ik besloten ze nu wel te plaatsen, vooral om te laten zien hoe mooi het daar is en hoop dat alles weer in oude glorie wordt hersteld. De foto’s van omgeving Schin op Geul vind je hier. De foto’s van Valkenburg hier, van Maastricht hier en van GaiaZoo vind je ze hier.

 

Rondje Ridderkerk

Na tijden weer eens een nieuwe pagina toegevoegd. Dit naar aanleiding van de aanschaf en uitproberen  van een nieuwe lens, een 70-200mm. Deze is geweldig zoals je kunt zien als je hier of op de foto klikt.