Rondje Utrecht

In mijn fotoarchief vond ik nog foto’s van een wandeling door Utrecht in 2016. Had nog geen tijd gehad om deze uit te zoeken, maar bij deze is dat gebeurd. Moeilijk om te kiezen want Utrecht is een heel mooie stad. Geniet hier van de foto’s.

Rotterdam in panorama

Om mijn nieuwe lens uit te proberen zijn we 2 keer naar Rotterdam geweest. Ik heb daar een aantal serieshots gemaakt die ik thuis aan elkaar heb gemonteerd als panorama. Klik hier of op de foto om de serie te zien.

Vakantie in IJhorst

Ons stulpjeDe ober zit weer in de maand, wat betekent dat we vorige maand, September dus,  twee weken op vakantie zijn geweest. Deze keer was IJhorst aan de beurt.

Het weer was geweldig en de omgeving ook dus we hebben weer de nodige kilometers gefietst. En natuurlijk zijn er weer veel foto’s gemaakt.

Hier vindt u een selectie hieruit.

En de slideshow vindt u hier.

Vakantie Mierlo

Hallo allemaal. Het is weer juni geweest en dus ook vakantie voor ons. Deze keer waren we in ons mooie Brabant. Nou , daar is het leven echt zo goed als ze zeggen.Eet smakelijk...

En natuurlijk wil ik jullie de impressie van deze vakantie niet onthouden, dus als je hier klikt zie je de foto’s op volgorde en hier is de slideshow..

Veel kijkplezier gewenst!

Rondje Rotterdam

Scheepvaartmuseum                                                               Vandaag weer lekker gefietst. De route voerde via het Noordereiland naar het centrum van Rotterdam en Delfshaven, en dan via Hotel New-York weer terug naar huis. Het was mooi bewolkt wat de gemaakte foto’s meer diepte meegeeft.

Klik hier om de foto’s te bekijken…..

Vakantie Groningen (Wedde)

Uitkijktoren Beerta, Reiderwolde

Van 7 t/m 21 juni zijn we op vakantie geweest in de provincie Groningen, in het plaatsje Wedde. Het is daar goed toeven en vooral fijn fietsen, het is er heerlijk rustig op de wegen. Het weer zat ook helemaal mee dus we hebben veel gefietst, en ik heb weer hele mooie plaatjes kunnen schieten. Ik heb daaruit een selectie gemaakt (nog altijd zo’n 300 foto’s) die je hier kunt zien. Mocht je liever een diashow ervan bekijken klik dan hier.