Ridderkerk op z’n mooist

We gaan regelmatig een rondje wandelen in Ridderkerk. Vaak is dat door de Gorzen, Crezeepolder  en Oosterpark. Een enkele keer gaan we naar het Waalbos dat steeds meer vorm begint te krijgen. Maar waar dan ook, de camera gaat altijd mee en we schieten dan ook vele plaatjes. En die kun je hier bekijken. Of klik op de foto…

Vakantie Schin op Geul

schin op geul heuvels limburg

Eind mei zijn we op vakantie geweest naar Schin op Geul. Enkele weken na onze vakantie was de grote overstroming in Limburg en vond ik het niet gepast mijn foto’s te plaatsen. Echter wil men daar weer dat de toerist zo snel mogelijk  terug komt dus heb ik besloten ze nu wel te plaatsen, vooral om te laten zien hoe mooi het daar is en hoop dat alles weer in oude glorie wordt hersteld. De foto’s van omgeving Schin op Geul vind je hier. De foto’s van Valkenburg hier, van Maastricht hier en van GaiaZoo vind je ze hier.

 

Vakantie Gramsbergen

In september 2021 zijn we lekker op vakantie geweest in Gramsbergen. We zijn zelfs 2 keer bij de vijvertuinen van Ada Hofman geweest in Loozen. Ik heb daar echt heel veel foto’s gemaakt en die wil ik hier tonen. Het zijn er echt heel veel maar stuk voor stuk de moeite waard. Veel plezier bij het bekijken er van.

Hier de foto’s van de omgeving.

En hier de vijvertuinen van Ada Hofman.