Vakantie Schin op Geul

schin op geul heuvels limburg

Eind mei zijn we op vakantie geweest naar Schin op Geul. Enkele weken na onze vakantie was de grote overstroming in Limburg en vond ik het niet gepast mijn foto’s te plaatsen. Echter wil men daar weer dat de toerist zo snel mogelijk  terug komt dus heb ik besloten ze nu wel te plaatsen, vooral om te laten zien hoe mooi het daar is en hoop dat alles weer in oude glorie wordt hersteld. De foto’s van omgeving Schin op Geul vind je hier. De foto’s van Valkenburg hier, van Maastricht hier en van GaiaZoo vind je ze hier.

 

Vakantie Gramsbergen

In september 2021 zijn we lekker op vakantie geweest in Gramsbergen. We zijn zelfs 2 keer bij de vijvertuinen van Ada Hofman geweest in Loozen. Ik heb daar echt heel veel foto’s gemaakt en die wil ik hier tonen. Het zijn er echt heel veel maar stuk voor stuk de moeite waard. Veel plezier bij het bekijken er van.

Hier de foto’s van de omgeving.

En hier de vijvertuinen van Ada Hofman.

 

Vakantie in Lochem

 

Hallo, we zijn afgelopen juni weer op vakantie geweest en wel in Lochem (GLD). We hebben daar weer heel veel foto’s gemaakt en de resultaten kunt u zien als u hier of op de foto klikt. Ik wens u veel kijkplezier…..

Vakantie in IJhorst

Ons stulpjeDe ober zit weer in de maand, wat betekent dat we vorige maand, September dus,  twee weken op vakantie zijn geweest. Deze keer was IJhorst aan de beurt.

Het weer was geweldig en de omgeving ook dus we hebben weer de nodige kilometers gefietst. En natuurlijk zijn er weer veel foto’s gemaakt.

Hier vindt u een selectie hieruit.

En de slideshow vindt u hier.