Vakantie Weert

In juni zijn we uiteraard weer op vakantie geweest, deze keer naar Weert (L). Zoals jullie ondertussen wel zullen weten gaat onze voorkeur uit naar natuur en het fotograferen ervan. Zo ook deze keer. Het zijn bij elkaar veel foto’s geworden en moeilijk te kiezen dus ik heb de slideshow in 4 stukken verdeeld:
Klik hier om deel 1 te zien,
Klik hier om deel 2 te zien,
Klik hier om deel 3 te zien,
Klik hier om deel 4 te zien.

Rondje Utrecht

In mijn fotoarchief vond ik nog foto’s van een wandeling door Utrecht in 2016. Had nog geen tijd gehad om deze uit te zoeken, maar bij deze is dat gebeurd. Moeilijk om te kiezen want Utrecht is een heel mooie stad. Geniet hier van de foto’s.

Ridderkerk op z’n mooist

We gaan regelmatig een rondje wandelen in Ridderkerk. Vaak is dat door de Gorzen, Crezeepolder  en Oosterpark. Een enkele keer gaan we naar het Waalbos dat steeds meer vorm begint te krijgen. Maar waar dan ook, de camera gaat altijd mee en we schieten dan ook vele plaatjes. En die kun je hier bekijken. Of klik op de foto…

Vakantie Schin op Geul

schin op geul heuvels limburg

Eind mei zijn we op vakantie geweest naar Schin op Geul. Enkele weken na onze vakantie was de grote overstroming in Limburg en vond ik het niet gepast mijn foto’s te plaatsen. Echter wil men daar weer dat de toerist zo snel mogelijk  terug komt dus heb ik besloten ze nu wel te plaatsen, vooral om te laten zien hoe mooi het daar is en hoop dat alles weer in oude glorie wordt hersteld. De foto’s van omgeving Schin op Geul vind je hier. De foto’s van Valkenburg hier, van Maastricht hier en van GaiaZoo vind je ze hier.

 

Vakantie Gramsbergen

In september 2021 zijn we lekker op vakantie geweest in Gramsbergen. We zijn zelfs 2 keer bij de vijvertuinen van Ada Hofman geweest in Loozen. Ik heb daar echt heel veel foto’s gemaakt en die wil ik hier tonen. Het zijn er echt heel veel maar stuk voor stuk de moeite waard. Veel plezier bij het bekijken er van.

Hier de foto’s van de omgeving.

En hier de vijvertuinen van Ada Hofman.

 

Vakantie in Lochem

 

Hallo, we zijn afgelopen juni weer op vakantie geweest en wel in Lochem (GLD). We hebben daar weer heel veel foto’s gemaakt en de resultaten kunt u zien als u hier of op de foto klikt. Ik wens u veel kijkplezier…..

Rotterdam in panorama

Om mijn nieuwe lens uit te proberen zijn we 2 keer naar Rotterdam geweest. Ik heb daar een aantal serieshots gemaakt die ik thuis aan elkaar heb gemonteerd als panorama. Klik hier of op de foto om de serie te zien.