Frisian Flag 2015

Ieder jaar vindt in Leeuwarden de oefening “Frisian Flag” plaats.

HAR29281

Op 22 april ben ik daar geweest en heb daar een aantal foto’s gemaakt. Een selectie hieruit is hier zichtbaar of klik op de foto.  Mocht je ze liever in willekeurige volgorde als slideshow zien, klik dan hier.

Zandvoort Historic GrandPrix

HAR22171                                                           Afgelopen weekend waren er in Zandvoort de Historic GrandPrix. Alles wat oud is reed daar zijn rondjes of was te bewonderen in de paddock. Ik heb een impressie gemaakt van wat daar te zien was….Zie hier

Fiat 1500 Cabriolet

HAR19345-2

Afgelopen zaterdag tijdens een fietstocht naar Moordrecht en Gouda, trof ik een mooie gerestaureerde Fiat 1500 Spider uit 1967 aan. Het toeval wilde dat de eigenaar en restaurateur ernaast zat en mij de details van de auto, en diverse andere Fiats die hij heeft, vertelde.

Ik kan u zeggen dat deze in ieder geval super gelukt was. Ik zou zeggen: Een plaatje.

En over plaatjes gesproken, die wil ik u niet onthouden, dus als u hier klikt kunt u zich vergapen…..

World Series by Renault

HAR11493                                                     Afgelopen weekend (1 en 2 juni 2013) waren er weer de World Series by Renault in Spa Francorchamps (B).

Hier vindt u de foto’s en klik hier voor de slideshow.

Sport en spel

Op deze pagina een aantal foto’s over snelle en/of spectaculaire sporten en hobby’s. Er is vooral veel aandacht geschonken aan watersport. Deze rubriek zal nog gaan groeien. Klik op de foto om de pagina te bekijken. Veel plezier….

Ligfietsen

Aangezien mijn vrouw en ik helemaal weg zijn van ligfietsen, is hier een serie met wat foto’s met daarop de ligfietsen, dit zijn Flevobike Greenmachines .…Deze hebben wij in 2012 aangeschaft bij Ligfietscentrum Brielle, en we hebben met veel plezier en zonder zadelpijn al heel wat kilometers weggetrapt. Dit zullen er in de loop van tijd steeds meer worden. En dus ook meer foto’s..

De foto’s.